IniciEscapadesEstudiar anglés al regne unit

Estudiar anglés al regne unit

Author

Date

Category

Cada vegada són més les persones que es plantegen la possibilitat de que els seus fills o filles realitzen una estada a les Illes Britàniques per tal de poder conéixer la seua cultura i tornar dominant la llengua. A Homes from Homes vos ajudem a dissenyar el vostre programa d’estudis.

A

 Homes from Homes proposem una sèrie de programes d’estudi d’anglés al Regne Unit dissenyats amb molta cura entre els quals pots escollir el que més s’adapte a les teues necessitats.

Sabem que compartir la cultura autòctona i nativa és de vital importància per aprendre una llengua de manera adequada i òptima. Per este motiu hem creat este projecte, perquè pugueu aprendre anglés d’acord amb les vostres circumstàncies.

La majoria dels nostres programes d’estudis es basen en la convivència en família, tot i que també oferim un programa en campus residencial.

Bona part de la nostra oferta educativa va destinada a alumnes d’entre els 12 anys i fins als 17 anys, que compten amb diversos programes d’estudi en l’estranger de dos, tres i quatre setmanes, tots ells amb monitor acompanyant per als grups. A partir dels 17 anys, personalitzem el programa segons les necessitats de l’alumnat (destinació, tipus de curs, durada, etc).

Finalment, l’oferta de formació en llengua anglesa de Homes from Homes compta amb estades d’estudi d’anglés per a famílies.

Linda Barbara

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum imperdiet massa at dignissim gravida. Vivamus vestibulum odio eget eros accumsan, ut dignissim sapien gravida. Vivamus eu sem vitae dui.

Recent posts

Recent comments