IniciViatjarRecords inoblidables, únics i personalitzats

Records inoblidables, únics i personalitzats

Author

Date

Category

Després de 15 anys d’experiència en el sector, Vero Grau acaba d’obrir una nova agència de viatges a Sueca. Situada al carrer Molí, Viatges Vero amplia l’oferta d’agències dedicades a fer realitat alguns dels millors records que es poden viure. Escapades curtes, estances en pobles rurals o gransciutats, destinacions internacionals o grans viatges com poden ser els de després d’un enllaç matrimonial… totes estes opcions i moltes més, a peu de carrer i amb un assessorament de proximitat. I és que conéixer a la persona en la qual has dipositat la teua confiança per tal de dur a terme una de les experiències més plaents que existeixen, viatjar, hauria de ser quasi una obligació. Si bé internet i tots els avanços que ens ha dut esta nova forma de comunicar-nos ens permet estar al dia, entre altres coses, de la gran varietat i oferta de la qual podem disposar quan ens plantegem un viatge, a l’hora de poder gestionar i resoldre qualsevol problema que puga sorgir fora de casa no hi ha res com poder trobar a l’altra banda del telèfon a una persona que coneixes i que saps que va a fer tot el possible perquè l’escapada no passe de ser un somni a ser un malson.

«Es pot triar molt més enllà dels catàlegs de les grans agències. Es pot anar a llocs diferents, conéixer altres ciutats i destinacions per fer un viatge personal i únic».

A més a més, poder confeccionar un viatge personalitzat i fet totalment a mida en funció de les preferències i gustos, sol ser la base d’un record inoblidable. En este sentit, Vero Grau explica que es poden «proposar diferents alternatives entre hotels, itineraris o excursions. Sabem que cada persona és diferent i, per tant, cada viatge és únic. Es pot demanar qualsevol classe d’activitat o servei que es necessite, des d’una atenció especial a l’arribada, activitats esportives, excursions privades… quasi tot es pot personalitzar per fer l’experiència única».

Un dels viatges més importants que fan les persones en la seua vida és el viatge de nòvios. Normalment, este tipus de viatge es realitza agafant un paquet on ja va estipulat tot, des dels dies totals fins a les excursions que després es realitzaran a les destinacions oferides. Vero recalca que es poden fer viatges a mida. «Els nòvios poden triar molt més enllà dels catàlegs de les grans agències. Poden muntar-se un viatge on combinar relax i turisme actiu. I també poden eixir-se’n dels típics itineraris que tot el món coneix. Es pot anar a altres llocs diferents, conéixer altres ciutats. I es pot contractar des d’ací un guia perquè els acompanye en tot moment».

Una altra de les solucions que explica la gerent de l’agència és la de realitzar un viatge adequat a determinat pressupost. «Moltes voltes s’estalvia temps partint de la base d’un pressupost determinat. Hi ha la possibilitat de preparar una escapada, siga curta o més llarga, buscant la millor estança o destinació a la qual es pot aplegar econòmicament», indica Vero qui, alhora, anima a tots a «no deixar de viatjar mentre es puga perquè són experiències que perduren per sempre».

Linda Barbara

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum imperdiet massa at dignissim gravida. Vivamus vestibulum odio eget eros accumsan, ut dignissim sapien gravida. Vivamus eu sem vitae dui.

Recent posts

Recent comments